Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

För dig som har behov av en mekanisk verkstad

Då vi gärna reommenderar intressanta produkter och tjänster i vår blogg, så vill vi idag rekommendera Axido för dig som har behov av en mekanisk verkstad. Axido (axido.se) kan hjälpa andra företag med en hel del olika saker. Det de kan göra är bland annat att svarva, fräsa, göra kuggfräsning med mera. Axido  har många års erfarenhet av sin bransch och det är inte fel att vända dig till dem om du har behov av att få hjälp med dessa delar. De har även bra och kostnadseffektiva förslag och produkter. I deras arbetsteam finns ngenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. 

Många bra tjänster

Axido kan hjälpa dig och ditt företag med att ta fram detaljer, samt produkter som du behöver ha. Bland annat så sysslar de med olika sorteers svarvjobb och fräsjobb samt att de även tillverkar kuggar. De har CNC styrda fräsar och maskiner att jobba med och de är en modern verkstad med morderna maskiner. En hel del av den tillverkning de gör är automatiserad så det går att göra produkter under natten med. Det gör att det blir mycket kostnadseffektivt.

Axido jobbar med flera olika sorters material så som rostfritt stål och brons- och mässingslegeringar. De utför svarvning av olika material samt även fräsning av olika material.

Om du har behov av att vända dig till en mekanisk verkstad, se då till att besöka Axidos hemsida och se om de kanske är rätt företag för er.

15 Nov 2022