Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Ta hand om dina blommor du har i hemmet

Har du en massa blommor och växter hemma? Det gäller ju att ta hand om dem alla på ett bra sätt. Olika växter kräver olika sorters skötsel. En blomma som inte kräver något, det är evighetsrosen. Sådana hittar du på Blossomia. Dock är det så att andra blommor och växter, de behöver rätt omvårdnad. Ta dig tid att undersöka alla växter/blommor du vill ta med dig hem. När allt kommer omkring måste du vara säker på att din hemmiljö uppfyller växternas behov.

Vattna dina växter

Ge din inomhusväxt den mängd vatten den behöver för att växa. Observera att om du övervattnar din växt eller inte vattnar den tillräckligt kommer du att döda den, så det är viktigt att göra rätt.

Använd rumstempererat vatten för att hålla jorden fuktig, men inte blöt. Om det finns stående vatten i botten av behållaren, övervattnar du din växt. Men om jorden blir sprucken och ljusnar i färg, undervattnar du den växten.

Ge växterna rätt mängd solljus

Att veta hur man tar hand om blommor innebär att ge dem en bra mängd solljus. Varje växt kräver olika mängd solljus. En blomsterguide kommer att berätta exakt hur mycket ljus en specifik blomsterart behöver.

Vad du än gör, placera inte en växt i direkt solljus. De flesta växter föredrar indirekt solljus i varierande mängder.

När du väl har hittat en plats där din växt får tillräckligt med solljus, flytta den inte igen. Det tar ett tag för växter att anpassa sig till sin omgivning. Att vara på ett ställe hjälper din växt att växa mer.

27 Jan 2023