Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

När du behöver löjrom levererat hem

Då vi gillar att skriva om intressanta produkter och företag så ska vi idag skriva om ett företag som kallas för Löjromsexpressen. De hittas på lojromsexpressen.se. Det som detta företag har fokus på, det är just leverans av löjrom av olika slag, över hela Sverige. De är en del av företaget Sydfisk, som i sin tur är ett företag som levererar fisk och skaldjur bland annat.

Det sortiment som Löjromsexpressen har, det är noga utvalt, med både pris och kvalitet i åtanke. All löjrom levereras fryst, men det är enkelt att tina upp och smaken är lika bra!

Hitta rätt sorts löjrom

Det som Löjromsexpressen har, det är just löjrom av olika sorter. Bland annat har de:

Löjrom är den lite finare fiskrommen som kan ätas som den är, eller att göra en löjromstoast med eller annat. Ska du göra en sås med fiskrom så kan det vara bättre att använda en billigare variant som stenbitsrom eller liknande.

Gott med löjrom

Det som de flesta tänker på när de hör löjrom, det är just löjromstoast, men det går att göra en massa annat med. Bland annat löjromspizza, löjromssemla, råraka med löjrom, samt en massa mer. 

Löjrom smakar riktigt gott tillsammans med creme fraiche eller smetana samt gärna rödlök. Dessa smaker är vad du får i en löjromstoast till exempel. Varför inte beställa hem lite löjrom och testa själv?

30 Dec 2022