Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Bästa tiden är nu

För en riktig friluftsentusiast som jag är det ren magi den här tiden på året och allt som hindrar mig från att röra mig ute i naturen ser jag som rena fiender till livet. Jag älskar att vandra, jaga, fiska, paddla, klättra - you name it! Att vara ute med en ryggsäck på ryggen och rejäla skor på fötterna är egentligen i regel tillräckligt nice i sig, men har man samtidigt en hobby att syssla med så blir nöjet multiplicerat.

Pilbåge

Jag har testat det mesta, men nu är jag faktiskt sugen på att testa något nytt (igen) och siktet har ställts in på pilbågskytte. Jag har spanat in några pilbågar på Fritid&Prylar, men eftersom jag är helt novis så är jag inte så säker på att jag kan fatta något klokt beslut såhär på egen hand.

Jag har testat pilbågskytte förr och minns att det krävs rätt så rejält med styrka för att få iväg pilarna, så det vore en riktigt kul utmaning. Det känns lagom macho också, tycker jag. En kul utmaning!

Förutom själva pilbågen så måste man köpa till en del extra utrustning. Man måste ju ha pilar, armskydd och fingerskydd, samt pilbågsväska och pilkog. Det är inte något man investera ri bara sådär, för det kostar ju en del att skaffa allt, men eftersom jag som sagt har testat tidigare och känner enormt sug så blir det nog en beställning snart.

Jag lovar att hålla er uppdaterade!

12 Aug 2019