Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Bli miljövänlig - byt till e-cigg!

Har du någonsin stört dig på alla cigarettfimpar som förstör vår natur, eller gator? Man kan knappt sätta sig på någon gräsmatta utan att hitta en massa fimpar. Det är ju så onödigt att konsumera alla dessa cigaretter. Tacka vet jag miljövänliga e-cigaretter från EQcigs.

Så fungerar de:

Gå in på hemsidan www.eqcigs.se. Där kan du i lugn och ro titta runt och se om det finns något som intresserar dig. ÄR du ny på detta med e-cigaretter, rekommenderar jag dig att beställa hem ett nybörjarkit. Då får du en ny e-cigarett, som du kan ha tills du helt enkelt tröttnar på den. Du får en laddningssladd och en e-juiceflaska. Den kan innehålla nikotin om du vill det. I övrigt innehåller den smakessenser och glycering. Du häller innehållet i e-cigaretten, trycker fem gånger på en knapp på den och börjar dra bloss. Startkitet kostar mellan 300-400 kronor, ungefär.

1500 bloss på din e-cigg för 40-60 kronor

Då räcker det till 1500 bloss. Om vi uppskattar en cigarett till 10 bloss, har du med andra ord 150 "cigaretter", sedan köper du en ny e-juiceflaska för 40-60 kronor. Skulle du köpa vanliga cigaretter i samma mängd, skulle de behöva köpa 7 paket med 20 cigaretter i varje paket. Ett paket kostar mellan 60-80 kronor, det blir 420-560 kronor. Istället för att endast köpa en e-juiceflaska för 40-60 kronor, skulle du behöva punga ut med 420-560 kronor på nytt. Och tänk på antalet cigarettfimpar; 150 fimpar, plus 150 fimpar, blir 300 fimpar jämfört med 0 fimpar med en e-cigarett. Så om du tänker efter inser du vad som är miljövänligt och som inte är det. Så vad väljer du?

22 Oct 2017