Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Conveyorsystem, rullbanor och transportörsystem

Vi gillar bra produkter och tjänster och idag har det kommit till prylar som kan underlätta inom vissa branscher. En del arbetsplatser har idag tunga lyft eller transporterar tunga saker från punkt a till b och det utan att använda annat än handkraft. Det är rätt dumt, för det leder till förslitningsskador och sjukskrivningar med mera. Det är inte fel att se över arbetsplatsen och satsa på hjälpmedel som är mer ergonomiska. Som conveyorsystem, rullbanor, transportörsystem med mera. Detta kan hittas hos Vecto. 

Vänd er till Vecto AB

Ett företag som har bra lösningar som är ergonomiska är Vecto AB. Du kan hitta dem på vecto.com. Det som detta företag kan erbjuda är olika sorters transportrustningar, transportörsystem, så som rullband och conveyorsystem. Vecto AB har specialiserat på totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Det som detta företag kan göra är att leverera transportutrustningar både som enskilda moduler och som nyckelfärdiga anläggningar.

Använd kroppen rätt på jobbet

Hur du använder kroppen påverkar hur du mår. Om du står, går eller sitter fel, ofta och längre stunder så kan det ge skador som är svåra att reparera. Du bör se efter hur du har det på ditt jobb och om det ingår manuella, tunga lyft, som går att få bort genom att satsa på rätt hjälpmedel. 

Det finns utbildade ergonomer att vända dig till om du behöver hjälp med det ergonomiska. En ergonom kan besöka arbetsplatsen för att se vad det finns att åtgärda där. 

10 Nov 2020