Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Har golvvärmen pajat?

Det är inte fel att ha golvvärme, så att dina golv alltid är behagligt varma. Men, det kan hända att det helt plötsligt är kallt på golvet. Det är dessvärre rätt vanligt att det blir fel på golvvärmen och det kan bli dyrt att laga! Det är inte heller vem som helst som får laga det utan du måste anlita en behörig elektriker Växjö, för att göra det åt dig. En elektriker har rätt kunskap samt rätt utrustning för att fixa felet åt dig!

För att det inte ska bli superdyrt för dig att laga, så är det bra att lokalisera exakt var felet är. Det gör att du slipper riva upp hela golvet!

Varför är golvvärmen trasig?

Det finns idag några "vanliga" fel vid trasig golvvärme. Det kan vara att det är en trasig golvgivare eller en trasig termostat. Det kan även vara att värmeslingan i sig är felinstallerad eller att skarvningarna har gjorts på dåligt sätt. Det kan även bero på att det är för kraftiga böjningar eller att det har skruvats eller borrats genom rören. 

En elektriker i Växjö kan felsöka på olika sätt. Det kan vara via en vämekamera, för att kunna söka ut samt mäta läckage i en trasig slinga. Det går även använda kabelbränning,pulsekometer eller tonsändning. 

När elektrikern har hittat vad och var det felar, så kan han hjälpa dig att laga din trasiga golvvärme, så att du åter igen kan få varma golv!

27 Dec 2021