Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Hur viktigt är det att synas på Google?

Om du har ett företag samt en hemsida knuten till det, så vill du ju med all säkerhet att så många som möjligt ska besöka denna sida. För att okända besökare ska hitta dit, så gäller det att synas på Google. Så när någon söker efter det du erbjuder, produkt eller tjänst, så är det ju en fördel att hamna högt upp i sökresultatet. För att nå högt upp där, så gäller det att du satsar på saker som SEO och Google Ads. Du kan få hjälp med SEO Göteborg hos First Vision om du vill.

Vad innebär SEO?

SEO eller sökordsoptimering handlar om att använda dig av olika metoder för att på bästa sätt anpassa din hemsida eller webbplats så att innehållet tilltalar besökare och även sökmotorer. Du måste ha sökord, termer, metabeskrivningar och annat som gör att du får bra sökresultat så att folk kan hitta dig. SEO handlar om att få fler besökare alltså mer trafik till din sida

Vad innebär Google Ads?

Google Ads, är en form av annons, som du köper. Den ligger oftast längst upp på söksidan på Google, före de vanliga sökresulten. Den kan du utforma på olika sätt och du betalar bara då någon klickar på den.

Få hjälp med att synas på nätet

Att få hjälp med din SEO och att utforma dina Google annonser, det är det snabbaste sättet att få resultat. Så vänd dig till en bra mediabyrå som till exempel First Vision.

 

3 Feb 2022