Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Intressanta investeringar

På denna blogg får du som vill veta mer om intressanta tjänster en inblick i olika företag. Vi vill kunna tipsa om både tjänster, produkter och företag som är värda att uppmärksammas. Ett sådant företag är Svenska Investeringsgruppen. Du kan se information om dem på Allabolag.se liksom du kan se dem på jag Linkedin. Svenska Investeringsgruppen sysslar med alternativa investeringar inom främst fastigheter och de är Sveriges ledande finansföretag inom alternativa investeringar.

Gör din investering i 4 enkla steg

Om du är ute efter möjligheten till ekonomisk tillväxt och frihet genom att göra alternativa investeringar, så ska du kontakta Svenska Investeringsgruppen. I fyra enkla steg kan du investera:

Rådgivare hjälper dig att identifiera vilken fastighetsinvestering som passar dig och dina mål. Du kommer att få hjälp hela vägen. När du väl investerar så kommer du att bli ägare till en fastighet eller till aktier i en onoterad fastighetsfond. Du har tillgång till support och hjälp hela tiden, samt att du kan få ständiga uppdateringar till en app i mobilen och/eller till din mail, så att du ser hur det går.

SIG

Vimeo kan du se mer hur SIG (Svenska Investeringsgruppen) arbetar och vad de har för objekt med mera. Det ger dig en bra uppfattning om företaget. Om du vill veta mer om SIG, så har de en bra hemsida att besöka, där du även hittar kontaktuppgifter med mera.

3 Jun 2015