Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Låna pengar utan säkerhet

Det kommer tillfällen i livet då man har behov av ett lån. Det kan handla om oväntade utgifter eller en resa man vill göra. Om du väljer att låna pengar på Bank Norwegian, så kan du använda pengarna till precis vad du vill. Bank Norwegian har lån mellan 5 000 och 400 000 kronor, utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ha något stort av värde att lämna som säkerhet. Istället baseras det på din kreditvärdighet och hur din ekonomiska situation ser ut för övrigt. Du ska uppfylla tre krav utöver en godkänd kreditupplysning och dessa är;

På Bank Norwegians hemsida fyller du i den summa du önskar att låna, samt dina personliga uppgifter. Om du önskar att lösa andra lån och krediter så fyller du i detta med. Du kan även fylla i en medsökande för att öka chanserna till att få ett lån och det till bättre ränta. Efter att du fyllt i alla uppgifter så identifierar du dig med hjälp av ett bank-ID. Därefter kommer ett erbjudande upp direkt på skärmen. Om du accepterar det så får du tillgång till ”mina sidor”. Här kan du följa ansökningsprocessen. Det kan hända att du behöver komplettera din ansökan med lönespecifikationer eller anställningsbevis. Om så är fallet så får du ett mail om det och kan även läsa på dina sidor vad det är du behöver komplettera med. Efter en helt fullständig ansökan så betalas pengarna ut på ditt konto.

Kreditkort och sparkonto

Hos Bank Norwegian kan du utöver att låna pengar även ansöka om ett kreditkort på upp till 100 000 kronor i kredit. Du kan även öppna ett sparkonto och få en av marknadens bästa ränta på dina sparpengar. Det är helt kostnadsfritt att öppna ett sparkonto hos Bank Norwegian och det tillkommer inga uttagsutgifter.

I Norge har Bank Norwegian funnits sedan 2007 och i Sverige har de funnits sedan 2013. De är en bank för privatpersoner och är helägda av Norwegian Finans Holding ASA.

28 Sep 2015