Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Minska skaderisken med ergonomiska ledstaplare och staplare

Om du jobbar på ett lager eller en verkstad så vet du med all säkerhet att det förekommer många tynga lyft och förflyttningar av än det ena och än det andra. För att du inte ska skada dig eller för att spara på din kropp så är det bra om ni investerar i produkter som underlättar arbetet, är ergonomiska och fungerar bra på din arbetsplats. På staplare.net hittar du flera olika modeller av staplare med ett ergonomiskt utförande. De är utrustade med en fotpump för att du ska slippa böja dig ner i onödan, vilket gör att du sparar på både rygg och axlar. Dessutom har de fotbroms, så att du får ett redskap som är säker att använda.

Transportera föremål med en ledstaplare

Om du behöver flytta på saker som finns i trånga utrymmen så är det väldigt smidigt om du använder dig av en ledstaplare. Lagergiganten har flera olika sorters ledstaplare beroende på vad det är för produkter eller saker du behöver använda den till. En ledstaplare är perfekt genom att den har en praktisk konstruktion som är kompakt, med en arm som är justerbar. Föraren sitter ergonomiskt i en ledstaplare och gör att det blir enklare och smidigare när du ska förflytta olika saker i trånga utrymmen.

 

Varför välja Lagergiganten?

Lagergiganten har inte bara ledstaplare och staplare i sitt sortiment, utan även annat inom lager – och verkstadsinredning. De erbjuder ett av Sveriges största sortiment och du kan bland annat hitta:

Genom att investera i produkter och inredning för lager och verkstäder hos Lagergiganten så får ni en arbetsplats som blir mer ergonomisk, samt mer strukturerad och effektiviserad Komplettera gärna dina staplare med produkter så som dubbelpikbom, rullvändare och v-block.

16 Jan 2015