Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Satsa på bra solskydd

Solskydd är vad det låter som, ett skydd mot solen. Det innebär allt från persienner till rullgardiner, pergola, markiser och mycket mer. Idag finns det många modeller och det i snygg design. Förr i tiden var det trista, bruna metall persienner de flesta hade. De trasslade gärna ihop sig och var inte alls bra. Idag finns det persienner i många material och färger. Om du vill köpa bra solskydd, läs mer här. De har allt från pergola till persienner och mycket mer. 

Välj ett passande solskydd

Då det finns många sorter att välja på så välj ett som passar dig och dina behov. Det är rätt smart att ha rullgardiner i de rum där du vill kunna mörklägga det helt och hållet. Det är då ofta sovrummet samt tv rummet. Solskydd ger både skugga, insynsskkydd samt det blir inte så hett om solen lyser. Om vintern gör det även att kylan inte tränger in.  Det finns även solskydd i form av plisségardin och duettgardiner.

Om du vill ha skugga ute, men inte vill ha ett parasoll så kan det vara bra att ha en terrassmarkis. För dina fönster kan du även där ha markiser. 

Du kan även välja att bygga en så kallad pergola, med eller utan väggar på sidorna. Det blir som en slags uteplats att sitta under om sommaren. En del kan man även sätta in belysning och annat i och det blir riktigt mysigt. 

14 May 2021