Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Satsa på bra träningsredskap att ha hemma

Är du en av alla de som säger att du har inte tid över för att gå till gymmet och träna? Då är det kanske bra att fundera på att köpa hem lite olika träningsredskap. Det gör att du kan träna när du vill och när du har tid eller lust. Testa även att äta kosttillskott från Fitline, för att få en extra boost. Men vad behöver man då ha hemma för slags träningsredskap? Det behöver inte vara allt för avancerat, du kan träna saker med egna kroppen som stöd. Men en del saker kan vara bra att skaffa.

Träningsredskap att skaffa

Något som kan vara bra att skaffa är hantlar. Särskilt om du vill fokusera på axlar och armar i träningen. En halvkilos hantlar är ingen idé att köpa (då fungerar en fylld vattenflaska lika bra), utan satsa på tyngre vikter kring 3-10 kilo.

Det kan vara bra att även satsa på en pilatesboll. Exempelvis kan du använda pilatesbollen som ostabilt underlag i höftlyft, planka och armhävningar.

Satsa även på en kettlebell. Med en kettlebell kan du träna funktionell muskelstyrka på ett sätt som  annars vore omöjligt.

Andra bra saker är jooprep, gummiband, balansplatta, chinstång och TRX.

Sedan kan du som sagt komma långt med dig själv, träningskläder och ett par träningsskor. Det finns en massa bra övningar på nätet där du kan ta hjälp av stolar, bänkar och andra saker, så att du ändå får en bra träning. 

16 May 2019