Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Smart att satsa på ett conveyor system

Något som kan vara bra inom olika yrken och branscher idag är det som heter conveyor system, läs mer om det här. Ett conveyor system är ett slag transportörsystem och kan vara olika slags rullband och så vidare. Dessa finns ofta inom industrin, inom tillverkning och även på flygplatser med mera.

Det som är så bra med conveyor system det är att de sköter transporter från en ände till en annan. Det gör att det inte behövs göras en massa tunga lyft för hand, att man slippr göra det manuellt.Lyfter man utan hjälpmedel så är det stor risk att skada sig eller få förslitningar på kroppen över tid.

Skaffa er ett bra transportörsystem

Om  ni är ute efter bra conveyor system eller olika sorters rullband, så kan ni hitta det hos Vecto AB. De är ett företag som sysslar just med dessa produkter. De kan leverera kundanpassade transportsystem. Bland annat har de rullbanor, kedjebanor, kedjebanor, bandtransportörer, vridbord, transfervagnar, conveyor system och mycket mer.

En stor fördel är att de kan kundanpassa alla produkterna, så att de fungerar för just er verksamhet. 

Vecto har en bra hemsida ni kan kika på för att se hela deras utbud. Glöm inte av att ni bör även använda er av andra ergonomiska hjälpmedel när ni jobbar. Det gör att ni orkar mer och håller längre och inte riskerar att slita ut er på grund av tunga lyft. Ta gärna in en ergonom med för en bra konsultation!

14 Dec 2021