Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Smartare med osynlig tandställning

En snygg osynlig tandställning är en produkt jag tycker verkar vara väldigt intressant. En osynlig tandställning är vad det låter som, den syns inte. Detta tack vare att den sätts fast på insidan av dina tänder. Många vuxna känner att de inte vill skylta med att de bär tandställning och då är ju denna produkt ypperlig. Hos SMAJLA.se kan alla som vill, skaffa sig en osynlig tandställning. De erbjuder även andra former av tandvård så som:

Hos SMAJLA finner du ett team av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som har en lång erfarenhet av tandvård. De sätter alltid dig som patient i fokus såväl som att du bör få den bästa vården. Läs mer om deras team samt varje tandläkare och läkare på SMAJLAs hemsida.

SMAJLA

SMAJLA ligger på Östermalm och hos dem hittar du två team som har allmän tandvård som fokus. Både barn, ungdomar och vuxna är välkomna till dem. Du som har behov av specialisttandvård eller hjälp med komplicerade behandlingar som kronor, broar och tandimplantat kan även du vända dig till SMAJLA

Ny trend bland vuxna

Mynewsdesk.com kan man läsa att detta med osynlig tandställning har kommit att bli en trend och att intresset för att ha en ökar. Det är framförallt vuxna och unga som väljer denna typ av tandställning, då de inte vill ha en synlig räls. Man blir aldrig för gammal för att rätta till sitt leende.

15 May 2015