Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Sov skönt i en kontinentalsäng

Funderar du över att skaffa dig en ny säng? Kanske du då ska passa på att investera i en bred kontinentalsäng. Hos WeGot hittar du kontinentalsängar i flera olika storlekar. Dessa sängar känns lite lyxigare än vanliga sängar och ger dig lite känslan av att sova borta på hotell. En säng ska ge dig många goda nätters sömn, så det är viktigt att du väljer en säng som du trivs med

Flera modeller

De sängar du hittar hos WeGot ger dig som sagt en hotellkänsla, och tänk att ha det varje natt! Med en egen säng från WeGot så kan du få det. Du kan välja bland annat mellan dessa märken på sängar:

Eftersom vi tillbringar en tredjedel av våra liv är det viktigt att välja rätt säng. Det är även viktigt att ta hand om sängen efter att man har fått hem den. Du kan uppleva att den till en början känns lite hård, på gränsen till obekväm, men ju mer du sover i den desto mer kommer den anpassas till din kropp. Se till att du vänder madrassen i din regelbundet, det gör att det slits lika mycket på alla ändar. Du bör efterdra sängbenen cirka 2 månader efter att du har monterat den. Detta bör du upprepa sedan en gång per år. På det viset står alltid din säng stadigt på golvet.

Kontinentalsäng, enda alternativet?

Om du läser på familjeliv så diskuteras just kontinentalsängar. Frågan som kommer upp, är om man får vad man betalar för. Alltså att ju dyrare säng, desto bättre? Nu finns det dock många prisklasser hos WeGot och det är inte priset som styr över hur skön du tycker sängen är. Det bästa är att provligga flera innan man bestämmer sig.

27 Aug 2015