Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Tandtrollsbekämpning

Minns ni flourtanten i skolan? Inte allas vår favoritperson kanske, men såhär i retrospekt lyfter nog de flesta av oss hatten för det svenska välfärdssystemet som gav oss saker som just flourtanter, gratis tandvård för barn och ungdomar och en hel rad andra smarta grejer. 

En doktor vi hatar - och älskar

Dock är tandläkaren inte heller en av våra favoritpersoner, även om dennes intentioner alltid är goda. Man besöker i regel tandläkaren när något inte står rätt till i munnen, även om vi såklart borde besöka denna käre doktor en gång om året för att liksom motverka obehagliga munsituationer. Hur som helst så älskar vi väl kanske tandläkaren i grund om botten, om inte annat så gör vi det när hen för första gången lyckats bota tandsmärta, oavsett vad den beror på - tandsmärta är en av de värsta sorterna smärta.

Idag kan man välja att gå till antingen Folktandvården, eller till en privat tandläkarklinik. Kostnaden brukar ligga ungefär på samma nivå så om man inte har en högt aktad tandläkare inom just Folktandvården så kan man lika bra hitta sin favorit privat.

Tandvård i Malmö

För att boka tandvård rekommenderar vi här idag Malmö Tandläkarcenter eftersom den drivs av professionella tandläkare med varsam hand, känsla för patienters eventuella tandläkarskräck. Malmö Tandläkarcenter har jourtandvård och är specialister på tandimplantat i Malmö. Allt man söker för gällande tänder kan tandläkarna på Malmö Tandläkarcenter hjälpa dig med i moderna lokaler, med högteknologisk utrustning och ett suveränt bemötande. De hjälper en att få bukt med ovälkomna tandtroll, förlorade tänder eller annan problematik.

24 Jun 2016