Shiningangst.se

Intressanta produkter och tjänster

Tips på flyttfirma - Stadsbudsservice

Jag vill tipsa om bra företag på denna sidan och ett företag jag vill rekommendera är Stadsbudsservice. De är både en budfirma och en flyttfirma och kan hjälpa både företag och privatpersoner. Om du vill flytta och göra så lite som möjligt själv, så ska du anlita Stadsbudsservice. De kan göra allt från att packa, flytta och sedan städa din gamla bostad. Om du vill göra en del själv, så kan du på Stadsbudsservices hemsida boka kartonger och läsa packråd och bara boka in dem själva flyttdagen. Valet är ditt. Tänk på allt annat du bör göra innan flytten bara, då det ska sägas upp abonnemang, byta adress och allt sådant, för det är saker du fortfarande måste göra helt själv.

Stadsbudsservice

Denna flytt-och budfirma vänder sig till både privatpersoner och företag och kan hjälpa dig med:

Innan flytten är det bra om du har planerat allt och att du ser till att du har dina nycklar till den nya bostaden redo. Se till att det finns plats för flyttbilen på själva flyttdagen. Sedan är det alltid trevligt för de som kommer om du möter dem med ett leende och låter bli att stressa.

Stadsbudsservice kan även hjälpa till med att åka till tippen åt dig. Vill passa på att slänga saker i samband med flytten eller innan/efter, så kommer de och hämtar upp det, och sedan kör de och slänger det åt dig.

12 Nov 2015